Monday, December 7, 2015

TRAGEDI 4 DISEMBER

Assalammualaikum

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah

Akhirnya Tragedi 4 Disember itu tiba jua

Terima kasih diucapkan kepada semua yang memberikan ucapan Selamat Hari Lahir samada di Facebook, melalui aplikasi media sosial ataupun dengan ucapan bertentangan mata. Tiada lain yang saya harapkan cumalah ucapan dan doa yang baik-baik sahaja dan semoga kita semua bersama-sama dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, ditetapkan dan dipertingkatkan iman dan dipermudahkan segala urusan.

Semoga saya telah menggunakan 27 tahun yang Allah telah pinjamkan ini dengan sebaik mungkin dan dapat ditambahbaik dari tahun ke tahun sehinggalah masa yang telah ditentukan.

Walaupun umur sudah meningkat dewasa, masih ada lagi sahabat-sahabat yang sentiasa mengingati dan berbaik hati untuk menyambut hari kelahiran saya dengan cara yang tidak disangka-sangka (baca:kejutan). Satu penghormatan dan penghargaan saya rasakan amat tinggi oleh sahabat-sahabat sekalian.

Handmade Chocolate Cake
Kejutan yang sangat berjaya

Minuman Semalam : Hazelnut Macchiato
Sambutan kejutan Hari Lahir ini diadakan di The Bean Factory, Lido Plaza Kota Kinabalu. Sangat sesuai untuk peminum kopi yang sukakan persekitaran yang tenang dan privasi.

Hadiah tradisi daripada geng-geng semenanjung

Hadiah khas dari Semenanjung juga. Siapa yang tidak terharu apabila mendapat hadiah semanis ini??
Sekian Wassalam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...