Saturday, December 6, 2014

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA CIKGU FARHA

Assalammualaikum

Gigih hari ini update blog lagi. rasanya ini baru kali kedua blog En iLham ini join segmen. Sebelum ini tak hengat dah sebab kawan pun dah tua menghabiskan sisa-sisa hidup sebagai hamba Allah di muka bumi ini. 

Tapi bila blogwalking tadi terjumpa pulak blog cikgu Farha, baca-baca beliau punya porfil rupanya cikgu di Sabah juga. Samalah kita ya cikgu kena berkhidmat untuk bangsa dan negara di Negeri di Bawah Bayu ini. cuma saya bukan keja cikgu lah. Kerja makan-makan jak.

Apapun, selamat bersegmen lah ye. Semoga dapat tambah kawan dengan join segmen ini memandangkan blog pun dah semakin terkubur seiring dengan kemalasan penulisnya.

Entri copypaste dari Blog Cikgu Farha

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.



Kbai

Wassalam

12 comments:

  1. Blog update!
    Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

    ReplyDelete
  2. salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
    done follow #635 and klik nuffnang :))

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. gudluck!
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  4. jalan-jalan dari segmen yang sama. ;)

    ReplyDelete
  5. Jemput join segmen bloglist :)
    http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

    ReplyDelete
  6. cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  7. Papaglamz singgah dan follow di sini dari segmen yg sama. Jom follow Papaglamz.

    http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

    Komen entri ni jugakz..

    http://www.papaglamz.com/2014/12/duhai-si-bawang-putih.html?m=1

    Terima Kasih..

    ReplyDelete
  8. Assalam ! :)

    Saya dari blog

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    join segmen yang sama :) done follow sini. followback ya ? ^^

    ReplyDelete