Wednesday, December 24, 2014

SEGMEN 12 JAM BLOGLIST #12 MIALIANA.COM

Assalammualaikum

Sejak akhir-akhir ini sangat berminat join segmen. Jadi join segemen Kak Mia pulak lah. Buat pengetahuan Kak Mia saya ni silent reader blog Mialiana.com. sangat jarang komen-komen. Malu-malu kucing kot.



Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

14 comments:

  1. hai ilham. ana join jugak segmen ni. all d best tau hehe =D

    ReplyDelete
  2. assalam azney join segmen yang sama jugak.:) selamat bersegmen :)

    http://www.azneyshamsuddin.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. haiii,...! gud luck...!! moga terpilih :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck! Datang dari segmen yang sama juga hehe

    http://insekio.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sedang bw mencari bloglist juga ^^

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ilham...salam kenal dr mama...:)

    ReplyDelete
  7. Salam. Maaf lambat blogwalking. Terima kasih sudi join Segmen Bloglist #12 Mialiana.com (^_^).

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-12.html

    Senarai pemenang ada di http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  8. singah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. BW sini. Hehe. tak sempat nak join ^_^

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, singgah sini sambil follow dan isi tabung ^^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete