Thursday, September 6, 2012

BUAT DUIT DENGAN ‘SAYS’

 

image

 

Siapa yang pernah buat duit dengan SAYS?

 

Saya pernah aktif satu ketika dahulu masa baru-baru bukak akaun Facebook tapi sekarang dah malas dah. Orang yang nak klik iklan pun dah takdo. HOHO

 

Saja nak promote laman ni sebab saje-saje bukak tadi rupanya dah berwajah baru. Cantik jugak dan lebih laju daripada biasa. Tapi tak taulah maybe sebab selama ni line Broadband lembab and tiba-tiba malam ni dia laju plak.

 

Iklan pun dah senang nak promote. Dulu rasanya macam susah sikit je.

 

Tapi tengoklah bila bila rajin mengaktifkan diri semula dengan SAYS ni.

 

Mana tau lama-lama simpan boleh beli Preve sebuah

 

Berangan je lah

 

Income tak sampai pun RM100

 

image

+Income orang malas promote Iklan+

 

Tapi duit jugak kan

 

Berminat?

 

Klik LINK di bawah yup. Tak paksa pun. Tak nak klik pun takpe.

 

 

KLIK DI SINI

 

 

Buat pengetahuan, saya pernah cash out Income dari SAYS ni sekali dolu-dolu. boleh tahan jugaklah. Cepat pulak tu sebab die terus bank-in jer. Tak payah tunggu cek macam Nuffnang

 

Sekarang ni dah merajuk dengan Nuffnang, dah tak dapat BE lagi dah. Kemungkinan besar disebabkan pembaca blog yang semakin hari semakin tiada.

 

Bajet retis ada orang nak baca blog Kau.

 

 

 

 

4 comments:

  1. Wa penah dapat untung rm600 lebih dgn says.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huyoo. kagum gile..bolehlah kongsi rahsia kejayaan

      Delete
  2. says ni apa x penah tau pon..BE kat blog akak pelik sikit..kalau jarang update dia ada..kalau salu update dia takda..saje dia tepek time takde org kot spy percentage org klik tu kecik

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah tu kak, adelah jugak. saya last tahun lepas kot. lepas tu terus diam. tapi biaselah saya pun jenis malas update blog kan. hehe

      says ni masyuk kak..jomlah try..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...